24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vor sa salveze fotbalul local

Fotbalul brailean poate disparea de pe harta Romaniei, cei 93 de ani din istoria fotbalului brailean riscand a se pierde in timp din cauza lipsei finantarilor.

Susţinătorii CF Brăila sunt asteptati vineri, 29 mai, de la ora 11,00, în faţa Stadionului Municipal, pentru a porni în marş spre Palatul Administrativ, unde se află sediul Primăriei şi cel a Consiliului Judeţean.

Conducerea CF Brăila a lansat şi o petiţie intitulată 'Salvaţi fotbalul brăilean!', din dorinţa de a salva onoarea şi istoria de 93 de ani a fotbalului brăilean.

“De peste 93 de ani, fotbalul a făcut parte din viaţa Brăilei! De peste 93 de ani, fotbalul brăilean trezeşte pasiuni şi naşte visuri! De peste 93 de ani, Brăila are o echipă care reprezintă judeţul pe prima scenă a fotbalului românesc! Ne dorim ca această istorie să continue! Ne dorim şi ne străduim să avem în continuare la Brăila un fotbal modern, de performanţă! Dar performanţa în fotbalul de azi depinde de două componente esenţiale: de o finanţare corectă şi adecvată obiectivului urmărit şi de o infrastructură modernă, adaptată cerinţelor unui fotbal modern”, se arată în petiţie. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.