24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenilor le place distractia pe patine

Brăilenii au ocazia de a se distra atât în weekend, cât şi în cursul săptămânii, la patinoar. În oraş sunt, de altfel, două patinoare: unul acoperit, în mall, celălalt în aer liber, în Grădina Mare. Ambele sunt deschise.

Închirierea patinelor costă opt lei. Consultaţi programul patinoarelor fiindcă, după o anumită perioadă de timp, patinoarele se închid preţ de câte o oră pentru refacerea gheţii. Pentru tineri şi copii, patinoarele sunt atracţii principale. Patinajul dezvoltă armonios corpul motiv pentru care nu ezitaţi să-i lăsaţi pe cei mici pe gheaţă, mai ales dacă le place.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.