24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bralenii au parte de scumpiri de primavara

De câţiva ani, de după '89, “morişca” scumpirilor nu se mai opreşte. Energie, gaze naturale, carburanţi, impozite, produse industriale şi alimentare, toate cresc de la un anotimp la altul. Mai nou, văd că scumpirea asta nu se mai numeşte scumpire, ci “Reaşezarea preţurilor”. Oare ce reaşezare mai este şi asta? Până acum ce a fost?

Scumpirile la carburanţi şi electricitate din ultimul timp ar putea atrage o serie de modificări de preţuri. De la începutul anului, transportatorii s-au văzut nevoiţi să anunţe majorări ale tarifelor practicate, însă de atunci, preţurile la benzină şi motorină s-au tot mărit.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.