24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bugetarii braileni vor avea venituri mai mari cu 8 la suta

Veniturile bugetarilor incep sa se reintregeasca, statul roman restituindu-le putin cate putin din ceea ce le-a oprit. Incepand cu aceasta luna bugetarii vor primi câteva zeci de lei în plus la salariu, bani care i-au fost opriţi de pe ştat de stat. Salariaţii din învăţământ, spitale, consilii locale şi judeţene vor beneficia de opt la sută în plus la leafă. Nu este vorba de o majorare a salariilor, ci de reîntregirea acestora, după ce Guvernul le-a micşorat în 2010 cu 25 la sută. Primele 15 procente au fost returnate salariaţilor în anul 2011. Alte 8 procente le primesc de la 1 iunie. Cu alte cuvinte, peste câteva zile, când se va plăti lichidarea lunii iunie, bugetarii vor primi bani în plus.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.