24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bugetul Romaniei are mai multi bani stransi din activitatea ANAF

In sacul bugetului statului roman au venit anul acesta mai multi bani din activitatea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Departamentul de presa al institutiei a comunicat o colectare cu 8,1% mai mult în primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similară a anului 2011. În termeni nominali, veniturile au crescut cu 7.096,5 milioane lei, de la 87.762,9 milioane lei în anul 2011, la 94.859,4 milioane lei în 2012.
Reprezentantii ANAF spun ca sume consistente au venit si din prisma măsurilor ferme care s-au luat pentru combaterea evaziunii fiscale şi eliminarea corupţiei din sistem.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.