24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CET Braila nu vrea sa ofere caldura brailenilor de sarbatori

În loc de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, brăilenii să primească un “cadou” de sărbătoare a românilor, CET-ul şi Distrigaz-ul le-a oprit căldura şi apa caldă, chiar în mijlocul iernii.

De mai bine de două săptămâni blocurile racordate la sistemul centralizat de la CET, nu mai primesc agent termic, deoarece datoriile la plata gazelor se ridică la peste un miliard de lei. Brăilenii sunt înmărmuriţi de măsura luată, tremurând în case, aducându-şi aminte de vremurile nostalgice ale comunismului.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.