24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila a reusit prima victorie in deplasare

CF Brăila a produs o surpriză neașteptată la Giurgiu, acolo unde a reușit să se impună în fața formației locale, Astra 2.

Giurgiuvenii veneau după o victorie, tot pe propriul teren, împotriva Otopeniului, scor 1-0, în timp ce brăilenii veneau după un rezultat de egalitate, scor 0-0, cu o favorită la promovare, Delta Tulcea.

Pe teren lucrurile au stat altfel. Cei care au dominat partida au fost elevii lui Viorel Ion, gazdele nereușind să-și creeze mari ocazii de gol.

La Astra 2 au evoluat și câțiva jucători de la Astra Ploiești, dar acest lucru nu a contat în această partidă.

La formația patronată de Ioan Niculae a evoluat și fostul jucător al formației noastre, Sorin Bucă.



sursa: sport-braila.com


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.