24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila intalneste astazi in deplasare pe Delta Tulcea

Duel important astazi dimineata pentru Delta Tulcea, care incearca sa ramana in ”carti” pentru promovare. Adversara Deltei va fi Braila, formatie pentru care sezonul este incheiat.

Delta Tulcea mai are doar doua jocuri de disputat, pentru ca ar fi trebuit sa o intalneasca si pe Snagov, formatie retrasa din campionat. Aflata pe locul trei cu 50 de puncte, Delta trebuie sa obtina mai multe puncte in cele doua partide ramase, decat CSMS Iasi in trei pentru a putea promova in Liga 1. Cinci victorii are Delta in ultimele sapte etape, ambii pasi gresiti fiind facuti in deplasare. Acasa este neinvinsa de cinci jocuri, ultima echipa care a plecat cu toate cele trei puncte de la Tulcea fiind Callatis Mangalia.

Braila se afla pe locul sase in prima serie din liga a doua, dar mai sus de locul 5 nu prea mai are cum sa ajunga. Aproape 200 de minute de joc au trecut de la ultimul gol primit de braileni, care sunt neinvinsi in precedentele doua runde. In deplasare Braila nu este o echipa de temut, obtinand doar patru din ultimele 15 puncte puse in joc.



 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.