24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila invinsa la Branesti

CF Braila a suferit o infrangere la un scor de neprezentare in fata unei echipe, Victoria Branesti, care a stiut ce vrea. Desi echipa de fotbal antrenata de Ion Viorel nu a jucat chiar asa de rau precum o arata scorul, aceasta a fost sanctionata prompt de echipa gazda, pe fondul greselilor personale ale jucatorilor braileni.

Pe scurt: Victoria Branesti - CF Braila 3 - 0  !

CF Braila a jucat in urmatoarea formula de joc: Budur, Bosoi, Marin, Ivan, Necoară, Stan (minutul 38: Ndigwe), Ion, Otvos, Pungă (minutul 46: Moise), Pălimaru (minutul 85: Voicu), Borbely.

Pentru echipa gazda golurile au fost marcate de: Alexandru ( min 25 ), Vasilescu ( min. 45 ) si Budur ( autogol in min. 90 ).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.