24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cabinetele medicilor braileni de familie la raport

În cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor vârsnice al judeţului Brăila, primul punct al ordinei de zi a fost o informare privind situaţia cabinetelor medicale de familie din judeţul Brăila, precum şi precizări referitoare la facilităţile oferite pentru practicarea medicinii de familie în mediul rural.

Astfel doctorul Gabriela Drima, medic şef al Casei de Asigurări de Sănătate Brăila, a prezentat pe larg câteva detalii referitoare la medicii de familie, dar şi a cabinetelor din judeţul Brăila.



sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.