24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campania de colectare selectiva continua la Braila

Brailenii sunt sfatuiti sa colecteze selectiv iar prin campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec vrea sa dea un imbold oamenlor in scopul depozitarii in locuri special amenajate a deseurilor.
Primăria Ulmu, alături de partenerii Philips şi Skil, îi invită din nou pe brăilenii care îşi doresc un viitor mai curat şi un mediu înconjurător mai sănătos să participe, în ziua de 2 iunie, la o nouă acţiune de colectare a DEEE.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.