24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campanie de ajutorare a batranilor demarata in Braila

Daruieste pentru un bunic este denumirea campaniei care vrea sa mobilizeze indivizii in scopul ajutorarii celor batrani si fara putere. Primăria Municipului Brăila şi Direcţia de Asistenţă Socială Brăila, în parteneriat cu Fundaţia “Lumina” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean şi-au dat acordul prin semnarea parteneriatului pentru acest proiect.

Campania se adreseaza tuturor, si adultilor si copiilor, sprijinirea şi protejarea vârstnicilor lipsiţi de condiţii materiale care să le asigure o viaţă decentă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.