24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campanie de prevenire a furturilor din locuinte in municipiul Braila

Politistii Braileni sunt in plina campanie de prevenire a furturilor din locuinte si cauta sa ofere sfaturi localnicilor despre modalitatile de protejare a caselor impotriva hotilor si ca neglinjenta sa nu produca pagube.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila desfăşoară în luna iunie campania de prevenire a furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti “Casa mea este în siguranţă!”, care se adresează cetăţenilor din municipiul Brăila.

Poliţiştii au discutat cu cetăţenii din zona Calea Galaţi-Piaţa Săracă, din municipiu, şi le-au oferit recomandări şi pliante cu sfaturi utile pentru prevenirea furturilor din locuinţe.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.