24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canalizarea, apa si gunoiul mai scumpe pentru braileni

Nivelul de trai ridicat costă. Asta vor simţi la buzunare şi brăilenii care vor fi nevoiţi să plătească mai mult la canalizare, apă şi gunoi. După intrarea în funcţiune a staţiei de epurare, a crescut taxa la canalizare cu 1,19 lei, acum preţul de facturare fiind de 5,34 lei.

După canalizare urmează să crească taxa la apa şi gunoi. „Va fi greu să explicăm cetăţenilor de ce a crescut preţul canalizării atât timp cât la ei nu s-a întâmplat nimic, însă dacă nu făceam staţia de epurare, penalităţile se regăseau tot în preţul la canalizare", a explicat Simionescu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.