24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canicula agraveaza suferintele bolnavilor din Spitalul Judetean Braila

Povara suferintei cauzate de diferitele afectiuni ale persoanelor internate in Spitalul Judetean Braila este amplificata de dogoarea caniculei care ii face pe bolnavi si mai slabiti. Semnele vitale sunt inrautatite de temperaturile extrem de ridicate din spital. Cu toate ca geamurile sunt deschise in tot spitalul, aerul rece nu isi face deloc simtita prezenta.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu excepţia saloanelor de la ATI, aerul este de nerespirat, iar canicula a impus conducerii instituţiei să se instaureze măsuri speciale pentru a veni în ajutorul pacienţilor internaţi. Sistemul electric actual, vechi de ani de zile, nu suportă instalarea aparatelor de aer condiţionat, iar în planul de reabilitare al spitalului se vorbeşte de o instalaţie unitară de climatizare abia de la anul.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.