24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canicula loveste Braila incepand de saptamana aceasta

Daca pana acum se vorbea de ploi si inundatii pentru judetul Braila, de astazi meteorologii ne anunt ca vom avea de infruntat zile de canicula, vremea pregatind pentru Sud-Estul Romaniei zile toride de vara veritabila. Vom avea de infruntat temperaturi de pana la 38 de grade, denomenul manifestandu-se in Campia de vest dar si in Campia Romana. Indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati. Aceasta avertizare este valabila pentru intreg teritoriul tarii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.