24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canicula tine pe jar intreaga Romanie

Temperaturile mari nu contenesc sa atace Romania. Intregul teritoriu romanesc este afectat de temperaturile mari inregistrate in ultima perioada iar disconfortul cetatenilor este ridicat. Specialistii nu vin nici ei cu vesti bune pentru ca vremea a rezervat in continuare pentru romani temperaturi foarte ridicate care impune avertizare de Cod Portocaliu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de caniculă, valabilă în zilele de luni şi marţi, în Bucureşti şi 11 judeţe din sudul şi sud-vestul ţării, când temperaturile ajung până la 39 de grade şi disconfortul termic este accentuat, iar alte 18 judeţe din est, sud-est şi vest sunt avertizate cu cod galben.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.