24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Capitania Portului Braila caz rezolvat

Potrivit datelor oferite de IPJ Braila, duminica, 9 octombrie, Capitania Portului Braila a sesizat lucratorilor Postului de Politie Transporturi Navale Braila, din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila, faptul ca pe Bratul Valciu al fluviului Dunarea au intrat in coliziune doua barci.

Conducatorul salupei care, in urma cu aproximativ trei saptamani, a lovit o barca aflata pe Dunare, dupa care a fugit de la locul faptei, coliziune in urma careia si-a pierdut viata un pescar de 22 de ani, a fost identificat de politisti si va fi cercetat pentru ucidere din culpa.


Sursa:Adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.