24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Capusele ameninta si judetul Braila

Chiar dacă la nivel naţional, în Bucureşti şi în unele judeţe ale ţării, numărul pacienţilor muşcaţi de căpuşe s-a înmulţit de când s-a încălzit afară, până ieri, la Brăila nu au fost confirmate cazuri. Înţepătura de căpuşă netratată corespunzător, poate duce la boli rare şi grave, avertizează medicii brăileni.

Vremea s-a încălzit, iar ieşirile în aer liber, la iarbă verde sau în parcuri, sunt tot mai dese în această perioadă. Minivacanţa de 1 Mai se apropie, vremea se anunţă frumoasă şi călduroasă, iar brăilenii se pregătesc de pe acum pentru a se bucura de timpul liber, cel mai probabil în natură.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.