24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cartier ilegal in Galati

Haos la marginea Galaţiului, pe malul lacului Brateş, între tunelul de cale ferată şi triajul CFR. Un teren în suprafaţă de câteva hectare a fost invadat de zeci de familii care, printre munţii de gunoaie, au ridicat - ilegal - un nou cartier. Circa 200 de oameni trăiesc acolo.

Terenul "invadat" este proprietate publică, iar cele mai multe dintre magherniţe sunt construite - fără autorizaţie - din materiale adunate din gunoiul aruncat pe malul lacului Brateş de către firmele de demolări. Totul e de-a valma în noul ghetou al Galaţiului: cărămizi, chirpici din lut, cartoane, bucăţi din tablă, resturi lemnoase, gunoi, pietre şi ciulini. E ca în Evul Mediu. Notă discordantă fac doar miile de pungi din plastic împrăştiate peste tot, semn al "civilizaţiei moderne".sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.