24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casa Judeteana de Pensii Braila va reabilita fosta policlinica de copii

Este vorba despre clădirea fostei policlinici de copii aflată pe Calea Călăraşilor, care acum se află într-o stare avansată de degradare. Casa Naţională de Pensii a alocat 2,5 milioane de euro pentru lucrările de restaurare în această vară.

Lucrările de reabilitare vor putea începe odată ce proprietarul, Casa Judeţeană de Pensii Brăila, va obţine avizele necesare demarării lucrărilor. Imobilul în care a funcţionat policlinica de copii este inclus pe lista monumentelor istorice din judeţul Brăila de aceea are nevoie de avizul Comisiei Monumentelor Istorice pentru orice fel de intervenţii.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.