24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casele galatenilor sunt tot mai des trecute de catre hoti

Nu mai puţin de 35 de furturi din locuinţe au fost reclamate la Poliţie în luna ianuarie. Hoţii preferă banii şi bujuteriile, iar ţintele lor preferate sunt casele în care locuiesc persoane cu vârste înaintate. De multe ori, poliţiştilor le este greu să îi prindă, din cauza informaţiilor puţine pe care le primesc.

Potrivit IPJ Galaţi, la secţiile le poliţie din municipiu au ajuns, în prima lună a acestui an, 35 de sesizări provenite de la cetăţeani care reclamau că le-au fost sparte locuinţele şi furate bunuri, de multe ori deosebit de valoroase.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.