24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catalin Boboc: inadvertente in declaratia de avere

In anul 2011 d-nul Boboc Catalin si d-na Boboc Virginia-Anamaria cesioneaza catre Vilcu Eugen Alexandru partile sociale detinute in societatea comerciala PROCEREAL TRADE SRL Braila. Hotararea este publica si se poate consulta in monitorul oficial partea a-IV-a nr 393/31.01.2011.

Mentiunea exacta din monitorul oficial: "s-a publicat Hotararea nr 1/19.01.2011 prin care Vilcu Eugen Alexandru, Boboc Catalin si Boboc Virginia-Anamaria, în calitate de asociati ai S.C. PROCEREAL TRADE - S.R.L.(CUI 14212461), în conformitate cu prevederile actului constitutiv si ale Legii nr. 31/1990, republicata, întruniti în cadrul AGA, reprezentând întregul capital social, în unanimitate, am hotarât:

 - Retragerea din societate, din calitatea de asociati, a dlui Boboc Catalin si a dnei Boboc Virginia-Anamaria care cesioneaza capitalul social detinut catre asociatul Vilcu Eugen Alexandru. Acesta va detine întregul capital social în valoare de 451.300 lei, din care 251.000 lei aport în natura, reprezentând 4.513 parti sociale, în valoare de 100 lei fiecare."

Nu stim nici ce procente si nici cu ce valoare s-au vandut partile sociale, insa un lucru ne mira !

Desi am studiat declaratiile de avere depuse de d-ul Catalin Boboc atat in anul 2011 cat si in anul 2012, nu am identificat ca fiind declarata suma (oricare ar fi ea) incasata din tranzactia mai sus prezentata.

Pentru edificare va indicam sa consultati:


De aceea il intrebam pe concetateanul nostru:
  • cat a incasat el si familia (deoarece asa cere legea) din vanzarea partilor sociale la Procereal Trade SRL Braila;
  • daca a omis intentionat sau din greseala declararea acestor venituri;


Totodata, am observat un lucru foarte curios, desi a fost pana in ianuarie 2011 asociat la aceasta firma, in unele declaratii de avere numele firmei la care a si lucrat sau la care a dat terenuri in arenda este trecut in declaratia sa de avere ca "PRODCEREAL" si nu "PROCEREAL TRADE". 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.