24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce fac minorii braileni cand sunt scapati de sub control

Biroul de Ordine Publică Braila i-a prins în flagrant pe doi minori de 15 ani, ambii din Brăila, care au pătruns, prin efracţie, în uscătorul de la etajul 7 al blocului A2 bis, situat pe Bulevardul Independenţei, şi au sustras mai multe bunuri metalice.

Cei doi au fost prinşi de poliţişti în interiorul uscătorului, având asupra lor bunurile sustrase şi un levier metalic folosit la forţarea uşilor de acces.
Cercetările au fost preluate de judiciarişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care au stabilit că la comiterea faptei au mai participat încă doi minori, unul de 16 ani şi unul de 13 ani, ambii brăileni. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.