24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce mai fură unii din Făurei ?

O grupare din Făurei, specializată în furtul de animale a fost destructurată de poliţiştii buzoieni. Acestia au declansat o actiune de informare cu scopul de a preveni si combate furturile de produse agricole şi de animale. Aşa au dat de urma unei grupări formate din 9 persoane din Făurei, care au reuşit să fure animale si păsări din gospodăriile localnicilor din Cilibia, C.A. Rosetti, Ruşeţu şi Săgeata.

După ce au obtinut acordul magistratilor de la Judecătoria Pogoanele, poliţiştii au efectuat 9 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Făurei, ocazie cu care au prins trei dintre suspecţi: doi bărbaţi de 47 şi 41 de ani, din Făurei şi un tânăr de 26 de ani domiciliat în Voluntari. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii buzoieni iar instanta a decis ca cei doi brăileni să fie arestati în timp ce tânărul de 26 de ani a primit interdicţie de a părăsi localitatea.

Politistii încearcă acum să dea de urma celorlalti patru suspecţi, toţi din Făurei, care se ascund după ce si-au dat seama că politistii sunt pe urmele lor.

Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii !


sursa: observatorulbuzoian.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.