24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Ce ziceti de Loredana Butea?

Braileanca Loredana Butea este vicecampioana mondiala la dans sportiv

Pe 24 martie, Crocus expo din Moscova a gazduit editia 2012 a Campionatului Mondial de dans sportiv, o competitie de anvergura, care i-a adus perechii braileano-galatene Loredana Butea (Scoala "Mihu Dragomir") - Raul Faliboga (Scoala "Mihai Eminescu"), de la Clubul "Fantezia" Galati - Braila, medalia de argint la Standard, categoria de varsta 14-15 ani.

Anul trecut, la prima participare, la Chisinau, cei doi au ocupat locul al 9-lea, iar anul acesta, dupa o pregatire foarte buna, au devenit vicecampioni mondiali.

Multipla campioană naţională a spus că în penultimul act al competiţiei au dansat foarte bine şi se aşteptau să ajungă în finală. Totuşi, perioada de timp care a trecut până la afişarea perechilor finaliste i s-a părut lungă şi apăsătoare.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.