24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ceasul din Piata Traian este un simbol pentru Braila

Nu trece zi de la Dumnezeu să nu păşim pe străzile oraşului nostru de legendă, cu o vechime seculară. Nu trece zi de la Dumnezeu să nu observăm cum trecutul şi prezentul se îmbină la tot pasul, iar timpul se scurge o dată cu viaţa.

În Piaţa Traian, care reprezintă, de fapt, inima oraşului, centrul său vechi, locul din care se desprind toate străzile Brăilei, bătrânul ceas, unul din simbolurile oraşului, a renăscut din toamna trecută, acesta fiind reabilitat de Primăria Brăila în numai două luni.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.