24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cecetat penal deoarece nu a depus arma la un armurier autorizat

Marti, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu despre faptul că lui G.Tudorel (65 de ani), din comuna Vădeni, i-a expirat perioada de valabilitate a permisului de armă şi că nu a depus arma de vânătoare înscrisă în permis, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat.

Poliţiştii au ridicat arma în vederea continuării cercetărilor, deoarece valabilitatea permisului de armă este de 5 ani de la data eliberării.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea unor obligaţii prevăzute de Legea 295/2004, privind regimul armelor şi muniţiilor.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.