24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cercetati penal pentru ca au furat lemne sa se incalzeasca

Luni, 9 decembrie 2013, la orele 12:30, V.Gheorghe, din Brăila, reprezentant al unei societăţi comerciale, a sesizat la Postul de Poliţie Comunal Unirea faptul că, duminică, persoane necunoscute au sustras de pe câmp, de la un gard împrejmuitor al unei plantaţii care aparţine societăţii, 60 de stâlpi din lemn, iar circa 600 de proptele de la gard au fost tăiate de la înălţimea de 1,50 m de la sol. Valoarea prejudiciului cauzat este de 10.000 de lei.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au stabilit că autorii sunt F.Cătălin (33 de ani) şi F.Valentin (27 de ani), ambii din satul Silistraru, comuna Traian.

În baza autorizaţiei de percheziţie, emisă de Judecătoria Brăila, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa învinuitului F.Valentin, nefiind identificate bunuri care să provină din furt, însă, cu ocazia audierii celor doi, a rezultat faptul că, în ziua de 8.12.2013, s-au deplasat cu o căruţă la respectiva plantaţie şi au sustras 6 proptele din lemn, pe care le-au transportat la domiciliul lor, unde le-au tăiat şi le-au pus pe foc.
 
Aceştia sunt cercetaţi pentru savârşirea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.