24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cererile pentru subventiile de caldura se depun incepand cu 15 octombrie

Va fi din nou haos la Direcţia de Asistenţă Socială Braila unde brailenii care vor dori sa isi depuna dosarul pentru a primi subventie de caldura vor face liste si cozi, ca in fecare an. Cererire pentru subventiile de caldura se depun incepand cu 15 octombrie, dar brailenii trebuie sa fie atenti la criteriile si actele de anul acesta, autoritatile promit sa fie mai vigilente in acordarea subventiilor cetatenilor.

“Începând cu 15 ocotombrie primim cererile pentru ajutoarele pentru lemne, gaz, etc. Cererile sunt gratuite, la Direcţia de Asistenţă Socială. Nu schimbăm nimic în această procedură, ciferele au rămas aceleaşi, venitul lunar pe cap de locuitor este tot de 786, venitul lunar pe cap de locuitor şi 1082 dacă sunt persoane singure, 615 pentru familile care folosesc la încălzire gaze naturale, lemne cărbuni, combustibili petrolieri”, a declarat Aurel Simionescu, primarul Municipiului Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.