24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chivu Catalin: ICCJ a decis ieri soarta sefului Politiei Braila

ICCJ a decis ieri soarta sefului Politiei Braila. Potrivit portalului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ieri 29.11.2011, trebuia pronuntata sentinta la recursul formulat de MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR impotriva sentineti date de Curtea de Apel Galati prin care actualul Comisar Sef al Inspectoratului Judetean de Politie Braila.

O informatie de ultima ora (neverificata): Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia Contencios administrativ şi fiscal, ar fi admis recursul MAI. In acest caz, ordinul de demitere a d-lui Catalin Chivu de la sefia IPJ Braila ar ramane valabil.

Reamintim ca intrun comunicat de pres din aprilie 2011: "Ca urmare a cercetării prealabile şi a analizei în Consiliul Superior al IGPR, prin ordin al ministrului, s-a decis mutarea domnului Cătălin Chivu pe o funcţie inferioară. Atribuţiile sale vor fi preluate de unul dintre adjuncţi", a declarat Alina Ienciu, şef al Direcţiei de Informare a MAI.

Potrivit siteului "Viata Brailei" Chivu a mai dat o dată în judecată ministerul, procesul urmând a fi judecat în ianuarie 2012.

Comenteaza aceasta stire !
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.