24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / PNL

Cine este Adrian Tabarac ?

Duminica 25 Martie 2018, Organizatia Municipala a PNL Braila isi alege noua conducere. Vasile Varga: Am inteles ca vor candida multe persoane care nu au mai avut functii politice, ceea ce ma bucura enorm. Era nevoie de un suflu nou (nu doar in organizatia noastra, dar si in politica braileana).

Unii ca este timpul pentru o opozitie puternica in Romania, altii ca marea mea dezamăgire în politica românească nu sunt pesediștii și neocomuniștii, nu Iliescu și clica pe care a crescut-o sub aripa sa, ci liberalii și țărăniștii (ca exponenți ai mișcării de dreapta) care s-au dovedit tare nevolnici.

Alegerile incep de la ora 11:00, la fosta sală Progresul, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Brăila şi pentru membrii Biroului Politic Municipal. Pe lista se afla si Adrian Tabarac! Cine este Adrian Tabarac ?

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.