24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cioban reclamat pentru lovire si distrugere

La data de 17 septembrie 2013, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi, prin sistemul unic de urgenţă 112, de S.Cornel, din satul Ariciu, comuna Salcia Tudor, cu privire la faptul că, în ziua de 16.09.2013, în jurul orelor 23:00, în timp ce se afla pe cultura sa de lucernă, aflată în extravilanul satului Ariciu, a fost agresat şi i-a fost spart un geam de la autoturism de către ciobanul comunei, pe care îl surprinsese cu turma de oi pe terenul lui.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autorul se numeşte S.Bibi (57 de ani), cu domicilul stabil în municipiul Brăila.

Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, cercetările fiind continuate pentru clarificarea situaţiei de fapt.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.