24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciumacenco vrea in fruntea primariei Galatiului

Ciumacenco şi-a anunţat demisia din PSD şi a precizat că nu va accepta oferta niciunui partid politic. "Este momentul ca gălăţenii să-şi ia înapoi oraşul din ghearele politicienilor", a declarat el.

"O fac din postura de simplu gălăţean, ca independent. Cred că politicul şi-a dovedit limitele în ultimii 22 de ani. Este momentul ca gălăţenii să-şi ia înapoi oraşul din ghearele politicienilor. De ce candidez? Pentru că iubesc Galaţiul. Şi cred că pot să-i redau frumuseţea şi demnitatea. Şi pentru că vreau ca băiatul meu, de 14 ani, să crească într-un oraş de care să fie mândru”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.