24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clasa a X-a trece la imunizarea contra tetanosului si difteriei

Clasa a X-a este prinsa in perioada 8-19 octombrie in campanie de vaccinare. Directia de Sanatate Publica Braila are momentan 2500 de doze pentru vaccinul diftero-tetanic, pe care trebuie sa si-l insuseasca elevii din clasa a X-a. Nu vor scapa nici elevii din clasele a I-a, a II-a, a III-a, a VIII-a si a X-a. Parintii trebuie sa stie ca:
- în perioada 5-23 noiembrie - are loc vaccinul polio la elevii de clasa a II-a şi a III-a;
- în perioada 14-25 ianuarie 2013 - se va efectua vaccinul rujeolic-rubeolic-oreion la elevii de clasa I;
- în perioada aprilie-mai - are loc vaccinul diftero-tetanic la elevii de clasa a IX-a, restanţieri din 2011-1012 şi la elevii de clasa a VIII-a.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.