24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clubul galatean Infinity pacalit de Daniela Crudu

Ea fusese angajată pentru o petrecere care a avut în club sâmbăta trecută. Vedeta mondenă a anulat în ultimul moment participarea, renunţând în acelaţi timp şi la onorariu, pentru a petrece câteva zile împreună cu fotbalistul Mihai Costea, de la Steaua.

Clubul Infinity din Galaţi (fostul Pasha) dăduse sfoară-n ţară cu privire la petrecerea de sâmbătă, 21 ianaurie, al cărui cap de afiş era Daniela Crudu (24 ani). Postere impresionate, anunţuri la radio, campanii pe site-urile de socializare - totul pentru a atrage cât mai mult poublic.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.