24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comert ilegal cu tuica

La data de 16.03.2013 ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Brăila (D.J.A.O.V.) au acţionat pe linia combaterii comerţului ilicit cu ţigarete şi alcool, ocazie cu care au fost efectuate două controale la agenţi economici din municipiu.

La punctul de lucru al unei societăţi comerciale, a fost găsită cantitatea totală de 21 de litri de lichid incolor, cu miros specific de ţuică, în recipiente de plastic, despre care administratora societăţii, S.M. (50 de ani), din Brăila, a declarat că nu are documente legale de provenienţă şi că a achiziţionat-o de la o persoană necunoscută din judeţul Vrancea.

Societatea a fost sancţionată, conform prevederilor Legii 571/2003, privind Codul fiscal, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, iar cantitatea de alcool a fost reţinută de reprezentanţii D.J.A.O.V. Brăila.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.