24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comertul cu martisoare acopera contrabanda cu tigari

Martisoarele merg mana in mana cu vanzarea de tigarete la Braila. Politistii au dat peste un comerciant care a ales sa faca bani din afacerea de sezon cu martisoare, insa nu s-a limitat la atat, comercializand si tigarete fara timbru, facand astfel contrabanda cu tigari in Piata Mare. Din nefericire pentru sporul comercial al vanzatorului, politistii le-au depistat si barbatului, in varsta de 43 de ani, i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.