24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comisari falsi in control la operatorii economici

Garda Financiara are parte si de impostori atunci cand vine vorba de comisari care sa dau drept angajati ai institutiei si care intimideaza operatorii economici, amenintand cu amenzi sau inchiderea unitatii si intinzand mana la mita, pentru a nu pune in aplicare cele spuse. Garda Financiara a primit mai multe sesizari cu privire la falsi comisari care au venit in control. Este bine ca operatorii economici sa isi faca temele in acest domeniu si sa se familiarizeze cu cateva aspecte privind Garda Fiannciara si inspectorii de control, gasite pe http://www.gardafinanciara.ro/informatii-utile/drepturi-si-obligatii. De asemenea numarul unitatii locale ai Garzii Financiare ar trebui sa fie o cunoscuta, pentru Braila fiind 0239/611.099.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.