24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comisie a medicamentelor infiintata la Spitalul Judetean Braila

O comisie a medicamentelor a fost infiintata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, membrii acesteia stabilind de comun acord ce medicamente trebuie achizitionate de catre institutia spitaliceasca, transmite Agerpres.

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu sustine ca infiintarea acestei comisii are drept scop eliminarea "intermedierilor" care existau pana acum intre medicii spitalului si anumite firme producatoare sau distribuitoare de medicamente.

"Fiecare aducea inainte medicamente dupa cum voia el. Acum avem Comisia Medicamentelor, care stabileste ce medicamente intra in spital si responsabil este nu un om, ci o comisie. Lucram si la subiectul legat de o buna legatura, inclusiv pe parte financiara, intre spital si producatorii de medicamente. Trebuie sa terminam cu sacosele la doctorul X si Y", a precizat Stancu. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.