24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concediul de maternitate ii cucereste pe tatici

De voie sau de nevoie, taticii braileni intra in concediu de maternitate pentru a-si creste copilul. Chiar daca de regula, mama este cea care intra in concediul de maternitate pentru a se ocupa indeaproape de cresterea pruncului nou-nascut, nici taticii nu se dau in laturi. Fortati uneori si de situatia financiara, cand mama nu are un loc de munca care sa ii asigure ajutorul de crestere a copilului de la stat, taticii intra in concediu de maternitate. La nivelul Brailei,112 de tatici au intrat in concediu de crestere a copilului in 2012, conform datelor furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.