24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concursul brailean Karaoke Star si-a desemnat castigatorii

La sfârşitul săptămânii trecute, joi şi vineri, de la ora 18.00, s-a desfăşurat în municipiul Brăila, cunoscutul concurs de interpretare vocală “Karaoke Star - Vedetă pentru o zi”, ediţia a VII-a.

Timp de două zile cei 34 de concurenţi în prima zi şi cei 20 care au mai rămas din a doua zi s-au întrecut în faţa juriului, a spectatorilor, dar şi a telespectatorilor din Brăila şi Galaţi.

Dacă în prima zi miza concursului, dar şi interesul spectatorilor, a fost mai mică, a doua zi, nimeni nu a plecat de la Casa Tineretului nepremiat. Nimeni nu a pierdut “timpul” degeaba la acest concurs-spectacol! Toţi au fost câştigători. Unii material, iar alţii spiritual.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.