24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conditii aprige de munca in cadrul firmei brailene Braicar

Angajatii se plang de lipsa de combustibil si chiar de apa potabila. Situatia critica este denuntata de vocile angajatilor care lucreaza sub stres: stresul caldurii dar si a lipsei de combustibil si apa potabila. Angajații Braicar se plâng că nu mai au suficient combustil pentru alimentarea autobuzelor și că riscă să nu mai poată scoate vehiculele din garaj. Oamenii spun că nu au nici apă potabilă la garaj.
Cornel Săndulescu, directorul societății  spune că situția nu este chiar atât de gravă pe cât a prezentat-o unul dintre angajații săi.
„Parcul de autobuze are motorină să alimenteze conform parcursului pe care îl face. Apă în garaj este în permanență, a fost o avarie probabil la una din conducte, probabil că despre asta este vorba”, ne-a declarat Cornel Săndulescu, directorul Braicar.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.