24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducea masina chiar daca nu avea dreptul

În noaptea de 2 spre 3 decembrie 2013, la ora 1:00, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic, pe DJ 212, în comuna Tichileşti, pe G.Cami (53 de ani), din comuna Stăncuţa, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, având autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 22 noiembrie 2013.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.