24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducerea mopedului fara permis de conducere atrage sanctiuni

Aviz amatorilor! La data de 13.03.2013, la orele 11:40, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei l-au depistat, pe raza oraşului, pe localnicul C.I. (17 ani), în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, la orele 11:48, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei l-au oprit şi identificat pe localnicul P.N. (21 de ani), în timp ce conducea mopedul, pe o stradă din localitatea Însurăţei, fără a deţine permis de conducere.
Ambilor le-au fost întocmite dosare penale, conform O.U.G. 195/2002 (republicată).


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.