24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conflict spontan pe o strada din comuna Sutesti

La data de 15.03.2013, la orele 12:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti au fost sesizaţi de localnicul B.A. (42 de ani), despre faptul că, în ziua de 8 martie a.c., la orele 16:00, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de S.V. (29 de ani), din oraşul Ianca, în timp ce se aflau pe o stradă din comună.

În ziua agresiunii, victima nu a solicitat asistenţă medicală, însă, la data de 12 martie a.c., s-a deplasat singur la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale.

La plângerea depusă la Poliţie, partea vătămată a anexat certificatul medico-legal din care rezultă că a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 8-10 zile de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.