24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conpet Ciresu se intareste cu fotbalisti de la Visani si Gropeni

Majoritatea echipelor de fotbal sunt deja in vacanta, nu insa si fotbalistii de la Conpet Ciresu, pentru ca antrenorii Vasile Darie si Ionel Ivan au continuat antrenamentele.

Conpet Ciresu: "Căutăm soluţii în judeţul Brăila şi avem deja în vedere fotbalişti din Liga a IV-a de la Vişani şi Gropeni, dar avem în probe şi trei fotbalişti de la Galaţi. Este prematur să dăm nume pentru că ei se află sub contract, însă dacă vor dori să vină la Conpet Cireşu şi vor demonstra că au valoare de Liga a III-a vom face eforturi să îi transferăm. În momentul de faţă avem la pregătiri 25 de jucători, urmează să vedem pe cine vom păstra", a declarat Vasile Darie.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.