24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consatean reclamat pentru violare de domiciliu si tentativa la furt calificat

Luni, 28 octombrie 2013, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Vişani au fost sesizaţi, prin plângere, de localnicul Ţ.Ionel, despre faptul că, în ziua de 20 octombrie 2013, în jurul orelor 23:30, S.Ştefan (57 de ani), din aceeaşi comună, a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei lui, cu intenţia de a sustrage băuturi alcoolice, moment în care a fost surprins de reclamant.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi violare de domiciliu.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.