24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consiliul Judetean Braila a avut sedinta extraordinara

Astazi, 17 noiembrie, de la ora 10.00, in Sala mare de sedinte a Palatului Administrativ, este programata sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotarare privind desemnarea Comisiei de concurs si de solutionare a contestatiilor la Concursul de proiecte de management, organizat pentru Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea caietului de obiective si regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de proiecte de management organizat pentru Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” Braila.sursa: stiribraila.info


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.