24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consiliul Judetului Galati are sedinta publica maine

Pe ordinea de zi a şedinţei de joi, de la ora 14.00, regăsim câteva chestiuni foarte importante cum ar fi stabilirea tarifelor de transport de persoane şi implementarea sistemului de management integrat al deşeurilor din judeţul Galaţi.

Iată ordinea de zi, în întregime:

1. Eliberarea licenţei de traseu pentru servicii de transport rutier public judeţean de persoane prin curse regulate speciale pentru operatorul de transport S.C. SARMINA IMPEX SRL Galaţi, pe traseul Tecuci - Nărteşti Deal (Comuna Gohor).

2. Eliberarea licenţei de traseu pentru servicii de transport rutier public judeţean de persoane prin curse regulate speciale pentru operatorul de transport S.C. BELONA SRL Galaţi, pe traseul Furcenii Noi (Comuna Cosmeşti) - Tecuci.
 [.....]

Şedinţa este publică şi se desfăşoară în sala de întruniri a Prefecturii Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.